Transport Marfă București

Legătura pe care o avem cu mobila depășește borna depozitărilor de mobilă.

Comanda acum!

Suntem inclusiv o firmă de transport de mobilă și marfă pregătită să ofere servicii ireproșabile și la standarde europene. Suntem pregătiți cu:

Întotdeauna în transporturile de mobilier avem soluția și planul logistic necesar pentru a reuși orice lucrare, orice solicitare, pentru a mulțumi orice client, pe baza unui contract și a unui dialog transparent și permanent.

În funcție de necesitățile tale, personalizăm oferta noastră și ne mulăm pe ceea ce îți dorești de la noi. Mobila reprezintă pentru noi lucrul implicat în aproape toate activitățile noastre și avem întotdeauna o grijă deosebită față de aceasta. Iată și o garanție morală a seriozității cu care activăm în zona de transport de mobilă.

transport marfa bucuresti
transport marfa bucuresti

Cauți o colaborare pe termen lung în transportul de mărfuri?

Tot noi suntem aceia care îți stau la dispoziție și care te asigură de profesionalism. Activăm inclusiv în piața de transport regulat de marfă. Flota noastră auto și personalul nostru calificat ne permit acoperirea de rute de transport marfă atât naționale, cât și internaționale. Marfa va fi, bineînțeles, asigurată prin polița CRM.

Avem personal, competențe logistice și resurse care ne dau încredere să parcurgem kilometru după kilometru transportând mobilier sau altă marfă, o singură dată sau în mod regulat, în țară sau în străinătate, pentru persoane fizice ori persoane juridice.

Contactează-ne pentru transportul de mobilă/ marfă și convinge-te!

CONTACTEAZA-NE